Äta häst?

Allmänt / Permalink / 0
Än en gång har vi klarat av Stall Fjällets stallmöte. Det gick till precis som vanligt, då Classe slår med klubban i bordet då mötet öppnas. Och när han slår med klubban i bordet igen, då mötet avslutas. Mötet gick väldigt br och snabbt faktiskt!? Helt otroligt, endast 1,5 timme tog. Det måste vara rekord.
Ännu en gång gjorde jag samma misstag - äte middag innan mötet. Man är mätt redan när man kommer dit, och man är super mätt då man går därifrån med magen full av fika. - Men det är gott.
Lovisa bjöd på jätte fina häst pepparkakor, som smakade fantastiskt gott. Det var nästan så att man kände sig lite illa till mods då man tog en tugga av denna fina häst pepparkaka.

Kika gärna in på stallfjällets hemsida. www.stallfjallen.webgain.se och självklart är det jag som är administratör.

Globen Horse Show

Allmänt / Permalink / 0

Än en gång tog jag och Anna tåget till den årliga Globen Horse Show i Stockholm. Självklart hade vi höga förväntningar som blev väl uppfyllfa. Tyvärr blev inte min shopping i Anexet godkänt, det blev till och med icke godkänt för mig del. Inga shoppingpåsar fick jag bära hem. Planen var när jag åkte till Globen att jag skulle kunna hitta en svart förbygel, men det var lättare sagt än gjort. Vi hittade EN förbygel som jag gillade, me den kändes alldeses för dyr.. 1400 kr...Nej det var de inte värt, märket var Dyon och föbygeln var verkligen super fin. Men jag får glädjas åt Anna som hittade en hel del, händerna var fulla av kassar.

Nästa år kommer vi globen, igen. Daniel kanske är sugen på att följa med då?

Daniel wekend

Allmänt / Permalink / 0
Vilken härlig helg!
Ända från Fredag till Söndagen så har jag varit med min älskade. Tiden har vi tillbringat mestadels hemma hos mig, men vi har även varit ute och åkt. 
I Lördags så väckte jag MIN Daniel med frukost i soffan och Tv'n var på. Vi kollade på inspelningen av första avsnitteT av Robinsson. Jag har alltid varit en Robinsson fantast, och hoppas verkligen att årets Robinsson kommer bli bra!

Eftersom varken jag eller Daniel hade varit på nya Ikea så kände vi att det var dags att åka dit. Oj, så stort det var! Vi läst på skyltar, och sen följde vi pilar, lastade varor i den stora gula Ikea kassen och följde pilarna ut till kassan. Sedan gick bilen till Elgiganten och MixMix, kul!

Kvällen spenderade vi tillsammans i den stora Big Boss soffan framför Tv'n. Vi kollade på andra avsnittet av Robinsson och jag har redan fått några favoriter och icke favoriter. Sedan väntade en bra film och mys.

Till top