Året som gått

Indras rehablitering / Permalink / 0
Året som snart har gått..


Indra och jag tävlade 3 gånger, varav 6 klasser alla var felfriaIndra var på fälttävlansläger


Och visade sig vara en fälttävlanshäst ända ner i hovarnaJag tog studenten och dansade på ett flak genom stan


Firade midsommar på partybussen och satt på taket och åt sill och potatis


Indra boxvila 6 veckor, var där 3 gånger per dag


Kliade Indra MYCKET under boxvilan, och hon tillbaka.Började tävla Nils Poppe och startade flera 120 banor med bra resultat


Många rosetter blev det med PoppeSemester på Öland tillsammans med min älskade DanielVar lagledare för Team Björklinge i Fälttävlans Lag SM 2010, 5:e platsOdlade egna tomater, de till höger är minai slutet av november fick jag hem en lånehäst, Casmera, som jag skall ha tills hon säljs.Indra är på bättringsvägen (skadade sig 17 maj)

Mätt

Allmänt / Permalink / 0
Mätte och belåten ligger jag i min säng och ska kolla på en film. Har ätit "Nyårsmiddag" med mor och far, detta eftersom vi inte kommer ses imorgon dierkt så åt vi tillsammans idag. Klassisk skagen toast till förätt, Gratinerad och vanlig hummer, choklad pudding, vispgrädde och hallon till efterrätt. Så gott. Må säga att efterrätten var godast. :)

Har även varit över till Zoo'et och matat djuren. Joda fick även duscha en stund i stänket från vatten sprutaren. Han började till och med dricka efter en stund. Så söt :)

Lurvas blir nakenråtta

Utrustning / Permalink / 0
Idag har jag varit på Mälarkliniken (omväxlingens skull!) och hjälpt till att klippa Mysac. Han var väldigt lurvig när han anlände, någre mindre hårig när han åkte hem. Men fin blev han.
Vi svängde även förbi Hööks idag och ett schabrak samt en grimma råkade smita ner. Grimma 29 kr, schabrak 139 kronor. Godkänt även för mig som hade shoppingförbud. Och verkligen schabrak förbjud. Då jag har 34 schabrak nu. Oups.. Men jag älskar schabrak!


Så fin han är "min" ponny.


Mysac 17 år, snart 18. Och världens bästa!


Lurvis och något skeptisk


Nakenfis och tröttCreme färgat schabrak med blå/ röd kant, samt en kaffe färgad grimma. Passar perfekt till Indras bruna mule.

Till top