Lördag kväll

Allmänt / Permalink / 0
  • Middag för en, majskolv till förrätt och pasta med pastasås till huvudrätt.
  • Repris av Lets dance på tv4 play
  • Robinsson final kl 20.00
  • Bowling med Daniel, Nolle och Arvid 22.00

Hoppkurs för Elina Svensson

Träning / Permalink / 0
Både på fredagen och lördagen så tränade jag för Elina från Skåne. Allting gick jätte bra inklusive lastning, sadling m.m. trots att mina föräldrar inte var hemma. Varken mamma eller pappa, mamma var i Sälen och pappa Australien. Så jag fick köra helt ensam i snöstorm till jälla. Men det gick galant! :) Lite äckligt är det ju så klart att köra hästsläp ensam, och speciellt då man titt som sätt åker förbi bilarsom åkt i diket. Vilket man verkligen inte vill göra med Indra i släpet.
Träningen gick också bra. Hon ser super fin ut då jag efterråt kollade på filmen och de tyckte Elina också. Men jag var lite missnöjd med min insats, tyckte jag red slarvigt och pannkaka helt enkelt. Men Indra var super.

Bilder från kameran..

snöstorm

Allmänt / Permalink / 0
På något sätt så var det ganska skönt att vara sjuk idag. Då man tittat ut genom fönstret och ser snön yra, garetaken täcks mer och mer. Och jag kommer få mera att skotta också..
Sitter och kollar på massa bilder på mig och Daniel från våra tre fina år tillsammans. Massa roliga bilder på oss, på dig, min fina. Jag älskar dig! <3

Dessa två bilder är från Gotland 2009, och från färjan.Till top