I like it

Allmänt / Permalink / 0
Ändrade planer efter rådgöring med min bror. En HTC Smrart blir det, den känns bra. Så idag åker vi in och kollar om den finns hemma. Så skönt och roligt det ska bli med ny mobil, så min vänstra knappar har slutat fungera på min nuvarande mobil och "knappen" i mitten, den som går upp, ner och åt sidan.

Nu ska jag iväg å jobba, sista dagen före helgen. Sen jobbar jag ett pass på söndag. Men det är dubbelt betalt, så det gör ingenting! =)

Imorgon ska vi bygga Indras box, och sedan åka oh hämta hem prinsessan!

Vad tycks?

Allmänt / Permalink / 2
Vad tror du om denna pappsen!? Den var mjuk å söt ;)

Elegant och stilren mobiltelefon i vit design, med rena linjer och stor 3" touchscreen.

Via pekskärmen kan du enkelt navigera runt bland de tydliga ikonerna och uppleva de många finessrika funktionerna. Utforma din alldeles egna startmeny med genvägar på skärmen. Enkelt, genom att dra och släppa ikoner till funktionerna du vill ha tillgängliga. Menyvalen bekräftas med en diskret vibration.
Med Samsung S5230 har du alltid med dig musiken - sortera, spela och prioritera artister, låtar och album som det passar dig.
3,2-megapixelkameran har panoramafotografering och leendeigenkänning, och hjälper dig att fånga dina bästa minnen. Du kan även rotera pekskärmen så att den blir mer överskådlig när du surfar på internet. Mobilen har även funktioner som Bluetooth, RSS-läsare, högtalartelefon, alarm, kalender, flygläge och mycket mer.
Samsung S5230 - för en extra gnista i vardagen.

Det gick bra!!

Indras rehablitering / Permalink / 0
Det gick bra! Operationen kunde inte ha gått bättre, inga förändringar eller andra otrevligheter. Utmärkt, god prognos!! =D Tack till er som tänker och håller tummarna för Indra. Fortsätt med det så kan detta nog gå vägen! =) <3

Till top