Återbesök med Indra

Indras rehablitering / Permalink / 0
Återbesök på Ultuna idag med Indra. Det var första gången vi kom tillbaka efter behandlindlingen med kortison. Nervöst var det..
Men hon var helt ren, inte ett dugg halt, på rakt spår. På böjt kollade de inte då hon fortfarande var gallig. Men nu de kommande tre veckorna innan ett nytt återbesök så skall vi skritta igång henne. 20 minuter, 2 gånger dagligen. Hon får skrittjobba, men ej på böjt spår. Sedan efter en vecka skall vi öka på tiden, så att det sedan blir en timme totalt dagligen.

Indra tyckte det var fantastiskt rolig att få åka transport och få vara med igen. Det bara lyste i hennes ögon. Skötte sig som ett ljus inne på kliniken också..
När vi kom hem sedan så tömörde jag henne lite. Först lite på banan för att se att allting fungerade, och sedan så gick vi ut. Hon skötte sig helt exemplariskt med tanke på att hon har vilat i 5 veckor. En mycket mycket nöjd häst var det sedan i spolspiltan. Med vattnet rinnande nerför bogarna, så verkade hon bara njuta. Njuta av att få arbeta igen.

Oh, så kul det känns att få börja sätta igång henne. Sakta men säkert.

Till top