den finaste jag vet

Allmänt / Permalink / 0
Det var länge sen jag bestämde mig för att sova, men ännu har det inte skett. Sitter och kollar på en massa bilder istället. Bilder från i somras. Både hästbilder, och Daniel bilder. Alla bilder får mig att bli så glad! <3


Trött Tove

Allmänt / Permalink / 0
Nu är jag trött, och äntligen ska jag få sätta mig i den efterlångtade och sköna soffan. Igår kväl var Daniel hemma hos mig och vi kollade på idol. Dock inte utröstningen, för den hann vi somna till. Idag har jag tagit en sovmorgon och sen tillbringat hela dagen i stallet. Och jag har ridit! Den ni. Jag har inte ridit på ca 1 månad då jag inte har någon häst att rida. Denna vecka har jag fått rida fyra gånger (Wow, men egentligen är det löjligt lite) Jag har ridit Ariel och Erasmus två gånger vardera. Ariel har verkligen skött dig super denna vecka och jag skulle aldrig kunna tror att hon bara är te år. Erasmus däremot har inte varit lika bra som Ariel, men okej. Kanske är det han som är tre, och Ariel medelålders!?

Imogon ska jag på ponnytävling - dressyr. Mysac ska tävla årets sista täling och den går i Enköping. Div 2 dressyr, samt final omgång. Heja Hej Mysac!

Mysac på Lag SM 2010 - Visst är han snygg? Lägg märke till hans franska liljor på baken.

Världens bästa Indra

Indras rehablitering / Permalink / 0
Igår när jag skulle sova, kunde jag knappt sova. Nervositeten hade verkligen targit över för det kommande veterinärbesöket med Indra idag. Men så nervös som jag var hade jag itne behövt vara. Det gick bra, Indra var mycket bättem alltså mindre halt. Även svullnanden hade gått ner, vilket jag redan hade konstaterat. Hon ska fortfarande ta det lugnt i sin lilla fyrkant till hage. Men nu skall vi lägga på lite skritt också. För hand, vi ska börja med små vändor. Och sedan succsesivt öka promenaden till 10 minuter dagligen för återbesök i mitten av december. Det tar lång tid, och jag vet det. Men varje litet steg framåt gör att jag får hopp. Och nu jäklar skall Indra bli bra. Det finns inget annat.

Ni skulle ha sätt hur glad hon var att få åka transport idag. Hon sprang in i transporten och ut ur den på Ultunas parkering. Sedan in i springgången och super lycklig av att bara för göra något. Att åka iväg och att människor kollar på henne. Klappar och myser, hon riktigt njuter av den uppmärksamheten hon får av veterinären. Fast den tiden varande inte så länge. Då vi bara sprang idag, och inget annat. Nästa gång så skall vi kolla hältan igen, samt ultraljuda för att se om det har blivit någon förändring. Men det är ju inte långt kvar. I alla fall inte till jul, och då är det heller inte långt kvar till det tionde återbesöket...

"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"
Till top