Återbesök åtta med Indra

Indras rehablitering / Permalink / 1
Nu har vi precis kommit hem från Ultuna. Super nervösa har vi varit för den här dagen, och vet att det var många som höll tummarna för Indra. Och tummarna som ni höll för henne verkade hjälpa! Indra var mycket mycket bättre, över 50% mindre halt nu. Oh, vilken lycka och glädje jag känner! Äntligen så känns det som om att det finns ett hopp. Även våran veterinärs osm vi haft varenda gång blev väldigt glad! Nu fortsättningsvis så skall Indra fortsätta att ta det lugnt. Vila är det enda som hjälper. Så åter boxvila/ fyrkant i ytterligare 5 veckor. Men fem veckor känns som ingenting, ingenitng om min Indra blir bra.

Knäpte några bilder på fina tjejen i solen idag.

God natt

Allmänt / Permalink / 0
Dags att sova. Dagen för mig har varit riktigt härlig, bara pysslat med allt som behövts pysslats med under en längre tid. Kom nyss hem från hoppträning i Tuthammarna, fast denna gång ref jag inte. Utan var där som åskådare till Mysac. Det var första gången de tränade för denna tränare och det gick jätte bra! Jätte bra och nyttiga övningar för Mysac.

Nu ska jag krypa ner i sängen för att kolla på dagens avsnitt av Idol. Imorgon kl 07.00 stiger jag upp, för att sedan åka till stallet med mamma och sen iväg med Indra till Ultuna. Återbesök igen. Hoppas Hoppas det är bättre, vill så gärna. och dessutom så tycker jag att hon skött sig bra under dessa tre veckor som hon fick ordinerad igen.

Bucas transportskydd

Allmänt / Permalink / 0
Har precis varit i stan och hämtat Indras nya transportskydd på posten. Hittade ett par begangnade Bucas transport skydd på Bukefalos. Har länge nu kollat på olika transportskydd men inte funnit några som jag velat ha. Ville ha ett  par smidiga, inte alltför höga, helst svarta och några som kinkiga Indra skulle tycka om. Visste att jag verkligen ville ha ett par Bucas skydd, sådanna som jag hade till Mysac. Har verkligen varit super nöjd med dessa skydd! Men fick tyvärr höra att Bucas inte säljer sådanna skydd längre, utan de har gjort om sina skydd till den "hårdare" varianten. Så då blev det bara till att leta begangnade. Och jag hittade ett par! Så nyss, har jag precis hämtat ut dem och öppnat paketet. Skydden var super fräscha. Dock otvättade (stod i annonsen) så de åkte in i tvättmaskinen på en gång.

Nu idag så har jag även tvättat transporten, tagit bort Mysac sista dekal på transporten (hade Miclas Mysac på tre ställen förut) och även tagit bort dekalen "Newforest ponny påväg". Så nu är transporten redo för att få Indras namn påsatt. Men det får vänta ett tag. Vill först veta hur det går med Indra.


Bild på mig och Mysac 2003
Till top