Fredag

Allmänt / Permalink / 0
Oh, snart är det uppsalas stora händelse - VALBORG!! Taggad till tusen.
Måste berätta att tentan gick bra idag! Mycket bättre än förväntat, frågor som jag faktiskt (kosntigt) nog kunde! =)
Står nu i badrummet och noppar ögonen, ögonen tåras men leendet är på topp då partymusiken är på spotifylistan.
Rapport om valborg kommer på söndag, nu fortsätta pina mig själv med att snygga till ögonbrynenn. Sedan nagelfix, nagellask skall på! =)

Fy Tove!

Allmänt / Permalink / 0
Nej, Nej! Det här är fel, inte vara inne på blogg.se. Snart är det tenta, och efter denna dag så vankas det valborg imorgon. Efter tenta så blir det lite shopping till imorgon och sedan hästarna. Detta kommer bli stressigt, om inte annat trångt på bolaget - där alla andra i hela Uppsala kommer vistas idag. Även jag...

"Jag gjorde det jag kunde, mer kan jag..."

Allmänt / Permalink / 0
Idag är det sista rycket, jag måste få in allt i huvudet. Imorgon är det tenta, åh det skall bli så skönt efterråt. Känna tyngden lätta från axlarna och ha känslan "jag gjorde det jag kunde, mer kan jag inte göra". Om det går dåligt så har man ju alltid kvar denna nuvarande kunskap till omtentan och då behövs kunskapen säkert bara fräschas upp lite grann. Men det vill jag helst inte, men det kanske jag borde tänkt på innan jag klev in i denna vecka - helst oförberedd för tentan. Knappt öppnat böckerna och vet i princip inte ens vad tentan kommer att hanla om. Men ja, det är lätt att vara efterklok. Men det finns ju så mkt annat man vill göra nu förtiden, vara ute sent på kvällarna, rida ordentligt och strosa runt i stallet. Träffa pojkvännen och äta god mat. Plugga?! Nej, det kommer lååångt ned på listan, tyvärr. Inte mkt jobb har det blivit heller... Nej, skärpning Tove! Det är inte sommarlov än, och desutom kommer du Tove ändå inte få något sommarlov - du måste jobba...
Så nu skall jag trycka in denna fakta för att sedan imorgon kl 18:00 när tentan är slut känna känslan "jag gjorde det jag kunde, mer kan jag inte göra" och sen skall jag fira valborg. Härligt!

För ett år sedan vid denna tid var man ganska sliten, studenten närmade sig och man gav allt i plugget. Det är jag glad för idag.

Till top