Ronja Rövardotter

Allmänt / Permalink / 0
Är precis hemkommen från stallet och sitter i soffan och kollar på Ronja Rövardotter. Åh, så mysig den filmen är. Det var hur länge sen som helst som jag såg den filmen sist. Vill verkligen kolla klart på hela, men får se om jag hinner det innan jag börjar jobbet. Jag jobbar idag från 11:00 -> 20:45. Långt pass kan man säga..

Idag pussade jag lite bara på Indra, samt putsade hennes grejer, satte upp en ny foderstat och ett "mock-schema" för Indra när jag kommer vara borta. Idag skall Erika prova rida Indra, men hon skulle höra av sig sen när hon hade ridit.

Men nu måste jag pysa iväg till jobbet, hoppas dagen går fort. För idag är lusten lite sämre än övriga dagar, halsen gör ont och känner att en förkylning är på gång...

Hittat rätt kombination för tillfället

Allmänt / Permalink / 0
Åh, idag och igår var min häst så fin att rida! Red på 2-delat bett och en engelsk nosgrimma och hon verkar verkligen trivas med den kombinationen. Skrittade mest idag, samt klättrade i klätterbacken. Joggade sedan lite i en sommarhage, men ytterst lite då det var både lite hårt och halt. Hon tuggade, skummade och frustade nöjt med detta bett, och det känns som vi hittat rätt. I alla fall för stunden. Hon blev dessutom jätte fin i det nya tränset, det satt väldigt bra på henne. Skall smörja det med fett ordentligt i veckan så att det blir ännu mjukare och skönare att ha på sig för Indra.

Imorgon skall Erika, en vän i stallet prova att rida Indra. Tanken är att Erika och min studiekompis Kajsa skall rida Indra under tiden som jag är borta i Thailand. 31december till 18 Januari.
Till top