Torsdag

Allmänt / Permalink / 0
Hemma å sjuk, kollar på film å dricker blåbärssoppa. Ipren och vätska. Hoppas verkligen att detta går över fort, då jag ska till Falsterbo på Söndag..

Inte helt okey

Allmänt / Permalink / 0
Imorse, kl 04:55 vaknade jag upp med en fruktansvärt magnkip, frös och svettades på samma gång. Fick kväljningar och trodde att det var magsjuka på gång, men inget kom upp. Somnade sedan vid 7:00 och sov sen fram till 10:00. Fortfarande helt yr, men bestämde mig ändå för att cykla till stallet å rida Indra. Ridningen gick sådär, vilket inte var så konstigt då jag kände mig hela dizzy/ groggy.. Indra fick ett bad med schampo efterråt och nylackade hovar med tjära. Svart och blankt blev det.

Nu har jag varit hemma i några timmar, försökt äta och dricka, samt vilat. Måste komma i form till det korta arbetspasset ikväll. Men egentligen skulle jag bara vilka ligga kvar hemma i sängen, får se om det blir bättre till imorgon. Annars måste jag nog sjukanmäla mig, för första gången..

Nu skall jag käka några potaisbullar med lingonsylt för att sedan cykla till jobbet.

Funderingar

Allmänt / Permalink / 0
Tisdag, är det idag. Om en vecka befinner jag mig nere i Falsterbo med Michelle. Kollar på hästar, solar, badar och dricker "pina kollada". Så skönt det skall bli med semester från livet här hemma.
Har precis kommit hem från en tripp i stallet, har duschat Indra i kallt vattnet och sprayat flugspray på tjejen. Nu är hon reda för en varm dag i hagen med flugorna (på avstånd). Själv sitter jag hemma och återhämtar mig från den varma cykelturen från stallet, dricker milkshake och funderar på livet.

Sen efter lunch, kl 13:00 börjar jag jobba. Jobbar hela kvällen fram till stängning - ett riktigt mördar pass i denna värme. Det blir så satans varmt inne i affären, speciellt att stå i kassan. Där solen gassar in genom fönstret och man får gå till glasskylen lite då och då för att kyla av sig. Fundera lite grann på vilken glass man skall köpa nästa gång och sen går man tillbaka till kassan, där värmen är - Öken.
Till top