Still in engelska parken

Allmänt / Permalink / 0
Sitter nu fortfarande kvar i Engelska parken, har varit här sedan klocka 07:45 imorse. För dryga timmen sen så blev vi äntligen klara med gruppabetet, jätte skönt! Nästan klart i alla fall. Nu ska det bara finslipas, det sista och sedan delas upp vad vi skall presentera på redovisningen.
Nu sitter jag däremot kvar och försöker plugga till omtentan som är nu på lördag. Energin försvann lite grann när alla andr ai gruppen drog hem. Men Men, Keep it up girl!

Tjoff Tjoff

Allmänt / Permalink / 0
God natt, imorgon väntas en jobbig dag. Föresläsning redan klockan 08:00 på morgonen fram till 10:00, sen blir det grupparbete och sedan tentaplugga resten av dagen. Hästarna skall också hinnas med. Tjoff Tjoff, myckt skall man hinna med. Jag vet att jag lever i alla fall.

Min kärlek.<3

Solsken

Allmänt / Permalink / 0
Så hemma från stallet, och japp! ridbanan var super mjuk och fin så här strax innan lunch. :) Indra fick bara skritta en sväng idag på 30 minuter då hon gått lite hårdare de sista två dagarna. Men hon verkade nöjd ändå!
Casmera fick ett ordentligt tömkörningspass, med nya gjorden! Oj så fantastiskt bra hon gick med den, hehe skoja bara. Nej, men hon gick faktiskt väldigt bra idag! :) Kanske något att göra med gjorden? Hoppas nästan det..
I helgen skall vi dressyrträna två dagar  i rad för Frida, det ska bli så roligt och framförallt nyttigt! Red lite i dressyrsadeln häromdagen och gissa om det kändes i kroppen efterråt. Har inte ridit i den på ett tag. Men nu börjar jag bli så dressyrsugen så här till våran. Jag vill tävla dressyr! Men det är otroligt ont om dressyrtävlingar på våran nivå, lokal dvs. Något tips?!

Nu ska jag iväg och jobba, ingen lust alls med det idag faktiskt... Hoppas det är lugna gatan idag..

Cassie för två månader sen drygt.

Till top