1:a advent 2011

Allmänt / Permalink / 0
Idag är då det första ljuset på adventsljusdagen tänt, och det med glädje. Jag tycker verklingen om julen och det är det som jag alltid ser fram emot julen varje höst.
Både igår kväll och idag har jag känt mig helt matt, helt orklös och huvudont. Igår hade jag tydligt druckit för lite då jag fick som långvarig "kramp" i benen. Kan få det ibland, och det är mot kvällstid/ natten som strålningen kommer. Det känns som musklerna "kramas" långsamt och vrider sig. Som att det aldrig skall släppa. Det är helt omöjligt att sova när den känslan är igång. Men inatt gick det bra, tror det var för att jag för första gången testade att ta en voltaren (muskelavslappnande) och drack massor av vatten - smärtan säppte efter 2 timmar.

Idag däremot har jag var helt utmattade, sov till 10:00 och var fortfarande helt slut i kroppen. Sen så har jag varvat dagen med pluggning och globen tv. Imorgon däremot måste jag köra gärnet med pluggningen, men är det så att man verkligen inte har någon ork för något så går det inte. Ridningen får jag tyvärr avstå idag också, det har regnat hela dagen och blåser storm ute. Tror varken Indra eller jag är så jätte sugna på att rida ut i rusket. Skall upp snart (efter att föreläsnig 6 är sammanfattat i mitt block) och klia på min fina häst, samt mocka och så. Idag blir det bara mysdag.
När skall jag fortfätta med mitt pluggande om Hjärt-och kärlsjukdomar, å sen skall jag få lite hästluft..


Mitt fönster julen 2010. Adventstjärnan och den lilla krukan med "fjärilen" är detsamma. Annars är det lite annorlunda, så klart är Studentnallarna (till vänster) och "gardinen" kvar. Kanske en hel bild kommer på mitt "flickrum" någon dag.
Till top