Nu är vi på Lag SM

/ Permalink / 0

Nu är vi i Runsten på årets lag sm i fälttävlan. Hästarna är inboade och likaså ryttarna.Vi har haft lite syjunta här på kvällen och bland annat gjort en ny brf flagga.. Besök björklinges LAG SM blogg. http://www.brfsidan.blogg.se">www.brfsidan.blogg.se Där jag kommer uppdatera så ofta jag kan! Så nu blir det lite dött på min blogg här i några dagar och full aktivitet på Lag SM bloggen! Välkomna!!

Fysisk aktivitet

Allmänt / Permalink / 0
Hoppsan, nu var det ett tag sen jag skrev här. I Torsdags var jag ute och sprang, ensam i mörkret runt Sunbro. Första gången jag skulle springa hela rundan och det faktiskt riktigt bra! Det blev riktigt jobbigt de två sista kilometrarna med det kändes bra! Även dagen efter så hade jag inte någre större känningar sen den långa springturen.
 
Sträcka: 7: 50 km
Hastighet: 41:58

Tävlingar HT 2012 - uppdaterad

Allmänt / Permalink / 0
Har nu suttit å kikat på alla tävlingar som finns i höst och kommit fram till att det finns en hel del. Vi har två fälttävlanstävlingar kvar att fokusera, sen blir det dressyr- och hopptävlingar för hela slanten.
 
9 September: Fälttävlan Botkyrka Debutant
 
15 September: Hopptävling Tierp 100, 110 cm
 
22 September: Fälttävlan Stockholm Debutant
 
30 September: Dressyrtävling div 3 omgång 2, Lurbo
 
7 Oktober: Hopptävling Bälinge 100, 105 cm
 
8 Oktober: Dressyrtävling på kvällen, Jälla LC:1 och LB:1
 
14 Oktober: Dressyrtävling div 3 omgång 3, Lagga (Jällas anläggning)
 
3 November: Hopptävling Lurbo
 
11 November: Hopptävling UVFK
 
25 November: Hopptävling Heby X-mas show
 
 
Som ni ser är det väldigt mycket tävlingar, jag kommer inte kunna åka på alla. Div 3 dressyrerna är helt säkra då jag rider i lag, dvs om vi fortsätter prestera lika bra. ^^ Hopptävlingen i Tierp mellan fälttävlanstävlingarna känns vädligt lockande, då det är på Tieps stora utebana och jag skulle verkligen vilja rida på den med Indra. Att debutera 110 där skulle kännas bra också. Hopptävlingen i Bälinge är inte så viktig, kanske bra att kunna hoppa hela banor utan att behöva bygga själv. Kvällsdressyren på måndagen dagen efter eventuella Bälinge hopptävling känns klar. Att få gå in på Jällas bana en gång innan finalen i div 3 (som går några dagar efter) vore bra, då Jällas dressyrbanan kan vara något tittig med mycket blommor och mycket folk på läktaren. Så jag tror inte att det blir någon hopptävlingen på Bälinge. Sen kommer vi in i November, om det inte är allt för kallt och Indra fortfarande är ordentligt igång (beroende på underlaget här hemma) så finns det tre hopptävlingar i November inom rimliga räckhåll.
 
Hon gillar att visa upp sig på tävlingsbanan! Jag med, tillsamans med Indra.
Till top