Poseidon, ett paradis

Semester / Permalink / 0

Vi stannde i Poseidon i tre nätter till efter att vi hade kommit hem från ”full-moons partyt”. Poseidon är ett väldigt lugnt område, med egen strand och egna Bungalows som vi bodde i. De hade en egen jätte mysig restaurang där de även anordnade grillfest en dag.
Under dagarna som vi tillbringade i Poseidon softade vi mest, hängde på stranden, tog massage och åt gott. Ett riktigt paradis ställe!

En dag hyrde vi fyra unga väspor som vi åkte med hela dagen, det var herrarna som fick köra i den ibland lite bökiga vänstertrafiken. Och i princip så fanns det bara en regel ”Störst går först”, men vi puttrade på i lagom takt och hade en helt underbar dag på mopparna. Trots att rumpan värkte lite efteråt. Vi besökte bland annat två vattenfall, där man fick gå rakt upp i djungeln först och klättra sig över saker för att kunna ta sig fram. När vi kom fram till vattenfallen så tog vi oss ett dopp och vandrade sedan tillbaka den långa vägen till våra väspor. Jag kan ju meddela att dessa väspor inte gick som dessa i Sverige, nix 90 km/h gick dem ganska enkelt. Men vi puttrade mest på i den vanliga svenska farten 50km/h – Det kändes mest lagom. Att få se den Thailändska landsbygden och lite annat än de annars ganska ”turistiska” områdena vad väldigt härligt. Att få se hur folk bor ute på landet var en upplevelse bara det i sig. Att få se alla djur som folk livnär sig på kändes lite jobbigt. Att se de magra korna och hönsen, tänk vilken lyx våra feta svenska kossor har det i jämförelse med många andra..

 

 

Till top