Dressyr

Allmänt / Permalink / 0
Åh, vad jag ser fram emot terrängträningen på torsdag! Men först av allt skall vi klara av en dressyrträning för Frida. Det var verkligen länge sen vi tränade dressyr nu och jag ser verkligen fram emot det! Dressyren har hela tiden kommit lite grann skymundan. Då vi fått många dressyrbitar och lösgörningsbitar genom hoppningen.
Men nu skall vi lägga krut på dressyren så att vi även (någon gång i framtiden) kommer bli farliga på dressyrbanan.
Jag rider i ärlighetens namn så sällan i min dressyrsadel att den hinner bli dammig innan nästa dressyrpass. Däremot när jag red ponny tyckte jag att det var super kul med dressyr emellanåt. Red upp till regional LA:P1 med kvalade procent för nationell dressyr. Red LA dressyr på 78% och deltog flera år i div I laget. Men nu när dressyren har varit kämpig så har det inte alls var lika roligt med Indra. Men nu måste vi komma igång! Så imorgon kl 8.00 tränar vi gärnet, för att någonsin i framtiden kunna rida LA dressyr!
 
 
 

Veckans schema för Indra

Allmänt / Permalink / 0
Är nu hemma igen efter tre dagar i sommarstugan. Åkt vattenskidor, fiskat, badat samt haft allmänt dunder mysigt! Redan på lördag kväll åker jag tillbaka med denna gång med en vän och hennes engelsman till sambo.
 
Nu snart början tävlingarna dra igång igen och jag är verkligen taggad, Indra har känts väldigt fin de senaste dagarna trots att hon vilat en bra stund. Dock har både hon å jag tappat en del nu när vi har vilat (oss i form förhoppningsvis, hehe) men nu skall vi ladda allt inför Distriktmästerskapet i Fälttävlan som avgår den 10 augusti på Enköpings bana. På tal om Enköping, på torsdag skall vi på terräng träning där för Victor A. Victor - skall bli så roligt!
 
Så här ser vårt vecko schema ut för den kommande veckan
Måndag: Uteritt med klättring, avslutningsvis lite lösgörande arbete på ridbanan.
Tisdag: Kondition på flygfältet. Intervall träning med fokus på broms med så små hjälper som möjligt.
Onsdag: Markarbetespass på ridbanan. Mycket galoppjobb med bommar, både rakt och böjt spår.
Torsdag: Terrängträning i Enköping.
Fredag: Uteritt soft.
Lördag: Uteritt soft.
Söndag: Vila
 
 
 
Till top