Ännu fler bilder på Belfast!

Allmänt / Permalink / 1
Här kommer ännu fler fina bilder på Belfast. Visst är han fin!? 
 
Idag har jag haft en ledig dag, varit i stallet en sväng (Indra vilade), sedan varit och klippt mig. (Äntligen!) Det behövdes, jag är verkligen dålig på att ta hand om mitt hår, inte dålig. Men lägger hellre pengarna på en massage till hästen. Men ibland måste man ju kunna unna sig själv saker för att må bra. Sen så har jag varit en sväng på ÖB och shoppat lite välbehövda saker till lägenheten. Bland annat lite ramar som jag å Daniel har satt upp på väggen. Sen så svängde jag även förbi Plantagen och shoppade en super stor golvväxt. Tänk så mycket mer "levande" ett hem kan bli så fort det kommer in gröna växter och levande ljus. :)
 
 
 
Edit:
Tycker det är få hästar som passar bra i breda nosgrimmor, däremot gjorde den sig jätte bra på Belfast. Då han har ganska långt och smalt huvud så blev det bra när den breda nosgrimman "bröt" av. Indra däremot skulle inte alls passa bra i en sån bred nosgrimma. 
Och visst ser han ut som en "riktig" dressyhäst. :)
 
Vad använder ni för nosgrimmor på era hästar och varför använder ni er av den modellen?
 
 
 

Tack!

Allmänt / Permalink / 0
Åh, jag satt och funderade på en sak häromdagen. Och det är att jag genom alla år alltid haft möjlighet att träna å tävla andra hästar än min egen. Oavsätt gren, hoppning eller dressyr så har jag tagit mig an utmaningen att lära känna nya hästar på kort tid. Att jag dessutom har möjligheten att få alla support, stöd och hjälp som jag får av alla runt omkring mig är helt fantastiskt! Är så glad att ni vill att jag skall rida era hästar oavsätt om det är en "åsna" eller en svårklass häst. Skämt å sido med "åsna", men faktum är att jag faktiskt en sommar red en åsna när jag var yngre. ;)
 
Stort TACK till er alla hästägare som stöttat mig genom åren.

Fina Belfast från igår!
 
 
 
 
Till top