Dagens löpning!

Allmänt / Permalink / 0
Både igår och idag har jag sprungot 5 km på ganska precis 25 minuter. Det är ett litet högre tempo än vad jag har sprungit i tidigare men det känns bra! Skönt att kunna ta ut sig lite mera. 
Idag sprang jag in till Uppsala på gågatorna, upp till slottet och sedan genom ekonmoikum hem. Uppförsbacken till slottet var sååå sjukt jobbigt. Den är verkligen saftig, neråt var det lättare. ;)
Notera svettdroppen på näsan. ;)Ny tävlingskavaj!

Allmänt / Permalink / 1
Igår var jag på Sporren för att köpa nya chaps, mina har töjt sig för mycket och blivit för stora. Så nu denna gång satsade jag på ett par kvaliéts chaps och jag är så nöjd! 
Jag kiakde även lite grann på kavajer då jag har varit sugen på en ny/ till. Hittade en snygg Kingsland kvaj på rea stället som jag provade. Gillade den men var lite osäker. Köpte den på öppet köp och åkte hem och provade tillsammans me min KEP hjälm. Och då blev jag såld, blev dösnyggt ihop! Nu är frågan bara om grå kavaj kommer att fungera med Isolas bruna färg samt grabbarnas fuxfärg!? 

Kändes lite kul med grått då det inte är jätte vanligt, men endå väldigt stilrent. Även en svart sammets hjälm kommer bli super snyggt till denna gråa kavaj med svarta sammets detaljer!Hopptävling 28 juni - Ligist

Allmänt / Permalink / 2
I söndags var jag iväg och tävlade med Ligist, i Enköping på Jump clubs anläggning. Gräsbana, verkligen roligt när solen skiner! Jag red två klasser med Ligist, 110 och 120 cm. 

110 cm, avd A, bed A:0/A:0
En bra, rytmisk runda där jag även i omhoppningen lyckades rida rytmisk med med korta svängar. Red på mina bestämda galoppsprång och blev klar i tid inför hindren. Rutinerade tävlingsryttaren, John Hicky berömde mig för den fina rundan och gratuerlade i förskott till den kommande vinsten. Det var väldigt kul att höra. :) 
Vi vann ett segertäcke sponsrat av unghästutbildaren Emma Lundell samt, rosett, plakett och premier,
Resultat: 0+0 fel, 1:a av 25 stycken

120 cm, avd, bed A:0/A:0
Även i denna klass lyckades jag behålla flytet! Fick till en bra känsla i grundomgången. I omhoppningen däremot halkade vi till lite inför vattenmattan så det språnget blev lite "hängande", sen inför det näst sista hindret i omhoppningen blev svängen inte riktigt optimal, utan vi kom lite nära den stora, maxade breda 120 oxern. Men det gick bra ändå!
Resultat: 0+0 fel, 5:a av 54 stycken


 
 
 
 
 
Till top