Nyduschad

Allmänt / Permalink / 0
Isola är nu duschad och ren inför morgondagens Veterinär besök. Jag blev minst lika blöt i mina försök till att tvätta hennes huvud, hon ville inte! Bara att skrubba henne idag var en utmaning när Fröken Isola fäller, hon blir nämligen väldigt känslig i pälsen/ huden då. Och att torka henne med handduken var inte å tänka på. Men efter badet såg hon ändå rätt nöjd ut, förväntansfull. Hon vet att det kommer hända något spännande imorgon, det gör det alltid dagen efter hon har fått bada. 

Men egentligen så skiljer sig det inte så mycket från en tävling och morgondagens veterinär besök. Isola är badad och ren, lädergrejerna rensmorda och nedpackade, passet och filmkameran likaså. Det enda som är skillnaden är att imorgon skall hon bli bedömd/ kontrollerad av en veterinär. Att hon rör sig bra. Vi får helt enkelt se, jag har goda känslor i magen i alla fall.

Sov gott..


Sovrummet snart färdigt!

Allmänt / Permalink / 0
Nu så börjar vi se ett slut på denna renovering av vår lägenhet. Skönt, eller skönast för Daniel som har gjort allt jobb. Jag bara "pekar" vad jag vill och så "händer" det. Tur man har som har en sambo som är snickare och händig!

Sovrummet blev klart i förrgår, i alla fall all målning, spackling, inbygda garderober, vår grå panelvägg och så. Det är ltie fix kvar, så som dörren intill sovrummet som skall sågas av någon milimeter och sedan målas. 
Nästa vecka skall vi till IKEA och köpa garderober, dem skall vi ha mittemot fönstret/ balkongen. Kommer få plats med nio trådbackar i dem vilket kommer sluka jätte mycket kläder m.m. Längtar till det är helt färdig! Men nu är allt "govjobb" klart och bara fin putsen är kvar. Det roliga!
 
 
 


Till top