Tävlingsdag med Ligist

Allmänt / Permalink / 0
Idag har vi varit i Västerås med Ligist och tävlat. Har haft ett dunder bra sällskap med mig idag, nämligen Ida hela vägen från Gävle. Thank you for good support! 


Ida hjälpte till att rida fina fuxarna idag Den mystiska hingsten är...

Isola´s föl / Permalink / 0
....Click and Cash!

Efter mycket funderingar och samråd med avelskunniga och Isolas uppfödare har vi nu kommit fram till att Click and Cash blir hingsten till Isola! Är otroligt nöjd med mitt beslut, gemensamt beslut med uppfödaren och känner att det kan bli bli hur bra som helst! Många populära hingstar har fallit bort av olika anledningar, och många har tipsat mig om en super poppis hingst, men min magkänsla sade till mig att det inte var rätt. Isolas uppfödare sade  "nej" till den populära hingsten då den inte är optimal för Isola. Den är jätte fin, men inte perfekt match för Isola. Vilket är det viktigaste!

 
Click and Cash´s hingsthållares egna ord om honom:
"Högelegant, vacker, modern sporttyp med ett fantastiskt temperament. 
Lättriden och behåller översikt i alla lägen. Korrekt med lätta rörelser och en 10-mässig galopp. 
Hans hoppförmåga verkar obegränsad.Utsedd av ASVH till årets utmanarhingst,utdelas till en hopphingst årligen som visat en lovande start på sin avelskarriär,och vars avkommor visat talanger för att bli framgångsrika sporthästar. Hans första årgångar toppar hopplistan i kvalitetstävlan och breeders."
 
 

Isola är nu anmäld till Språngrulla, jag har fyllt i hingstval och valt seminstation. Lövsta seminstation kommer seminera Isola om ca 2 veckor då hon går in i brunst igen. 
 

New in!

Allmänt / Permalink / 1
Insåg häromdagen att tävlingsschabraken jag har använder har jag haft bra länge. Sedan 2012, Indras tid. Jag specialbeställde min marinblå Equline schabrak, med royal blå kant och swarowski enbart till henne. Har älskar det schabraket och är mitt favorit än idag. 

Men nu när jag har köpt en ny kavaj kände jag att det kan vara lite kul att matcha ihop den med ett schabrak. Hittade ett perfekt Equline schabrak på hästnet för bra pris, användt endast en gång i de rätta färgarna. Marinblå och guld! Visserligen är kavajens krage beige, men höll dem brevid varandra och det var som jag trodde, matchade väldigt bra! Sen när jag får hem min nya hjälm (marin och guld) kommer matchningen bli ännu bättre. :)
 
 
 
 
Till top