Pony look

Allmänt / Permalink / 1
 Här kommer några bilder på fina Ligist från förra veckan. Han fick också gå oknoppad precis som Qalle då jag inte kunde fläta pga. skärsåret. Ligist ser ut som en riktig ponny när han har manen utsläppt, hehe.
 
Visst var Ligist snygg i vinrött schabrak? Det var en del av shoppingen nere i Falsterbo. :)
 
 

Spenathästen på bild

Allmänt / Permalink / 0
Här kommer en liten dröd med bilder på Qalle från tävlingen förra veckan i Tierp. Tycker verkligen Qalle är fin och han gör sig väldigt bra på bild.
 
Dessvärre ser han ut som "Hillbillie 2" när han har utsläppt man, men då jag skar mig förra veckan i vänstra tummen kunde jag inte fläta manen på hästarna. Kunden knappt hålla i tygeln. Red de två första rundorna utan handskar, men fick sånt fruktansvärt skavsår tt jag blev tvungen att dra på mig en handske på handen med det lilla bandaget på tummen. Handsken gick på och där fick den sitta hela dagen!

Qalle, är numera omdöpt till "Spenat"-hästen då han har ett sånt tryck i sina språng. Han är precis som Qarl-Alfred stark och äter spenat, det är det som gör honom så stark. ;)
 

Film från terrängbanan på Eros

Allmänt / Permalink / 0
I Fredags red jag en hästkompis fina hopphäst på terrängbanan. Han heter Eros och är 7 år och jag red honom en gång förra året också på terrängbanan. Annars har jag aldrig suttit på honom. En riktigt fin häst som jag gillar väldigt mycket. Stort hopp och härliga gångarter. Han hade utvecklats massor i sin kropp och ridning sen förra året och det var verkligen roligt att känna skillnaden.
 
Faktum var att när jag letade häst, efter att min förra häst Indra av Basta dog i en olycka på stallbacken, så hörde Yasmine av sig till mig och berättade att hon hade en jätte fin valack till salu. Hon hade den själv för tillridning då hon böt bort sin egna uppfödning mot denna häst. Jag åkte visserligen aldrig och kollade på denna häst, då jag var bestämt med att endast åka och kolla på ston, så jag tackade nej innan jag ens sätt hästen. Idag däremot, hade jag nog kanske eventuellt resonerat annurlunda. I alla fall efter att ha ridit på denna häst, han är jätte härlig!

Tack för förtroende att jag ännu en gång fick agera stridspilot på din häst!
 
 
Till top