Hur trivs vi?

Allmänt / Permalink / 0

Nu har tjejerna bott på Aspvik i några dagar, det känns verkligen som att dem trivs. Lugna, nöjda och väldigt glada! 


De verkar sova gott om nätterna och på morgonen efter frukosten så brukar Cassie lägga sig ned och vila en stund. Det är en härlig känsla att se. 

Men sen är det väldigt roligt för hästarna att bo på Aspvik gård. Det är fyra andra hästar (ponnyer) som tränar nästan varje dag på ridbanan, och det är väldigt spännande att kolla på!

Med spån i man och svans så har dem nog sovit gott!
Båda två är lika spåniga, småntroll!

Hästarna har flyttat!

Allmänt / Permalink / 0

Inte från mig, utan flyttat till ett annat stall för att kunna ha dem båda på box. Så himla glad, perfekt boende för två prinsessor! 


Isola och Cassie bor nu på en jätte fin gård i Harbo som heter Aspvik. Det är på mina ponnyelevers- och vänners gård som hästarna bor på. En fantastisk gård med massa mark, hagar och allt man kan tänka sig. Till och med en egen liten sjö i hagen har de. 

Isola och Cassie har fått en helt egen stalldel, med en fölbox och en normal stor box som Cassie snart skall flytta in i. Kan tänka mig att Isola gärna sover ensam inom någon månad då hennes gravida humör svajar upp och ner. 


Första snön!

Allmänt / Permalink / 0

Nu har första snön kommit och den har legat kvar i några dagar. Dessvärre ser det ut som om snön kommer försvinna ikväll då det skall regna.


Men igår njöt dem av solen!

Till top