It´s my birthday!

Allmänt / Permalink / 0
Idag för exakt 27 år sedan föddes jag, japp det är min födelsdag idag! Hipp Hipp Hurra till mig själv. Jag har haft en fantastiskt helg, men tre dagars ledighet, en riktigt tjej-kväll som startade med middag hemma hos oss, för att sedan förflytta festen till Uppsala´s nattklubb - Flustret. Dans hela natten lång och hemma sent på småtimmarna. Legat i sängen hela dagen och försökt återuppstå efter gårdagens bravader. 
 
 
 

Skymten av en tävlingshäst

Allmänt / Permalink / 0

Igår kväll hade vi pysseldag, borstade och kliade mycket. Samt avslutade skönhetsstunden med flätning av manen som sedan blev till knoppar. Cassie såg ut som en "riktig" häst och nog kan man skymta en vacker blivande tävlingshäst.

Frostiga bilder

Allmänt / Permalink / 2

Förra veckan var det ett fantastiskt väder, både för hästarna och tvåbenta. Även ett fantastiskt fotoväder har det också varit. Hade med mig systemkameran två dagar, men misslyckade båda gångerna. 


Första gången var batteriet tomt, och den andra gången var minneskortet fullt. Fullt på något märkligt sätt så jag inte kunde tömma det direkt på kameran. Men jag fotade ändå lite med mobilkameran och tycker att jag fick riktigt minnesvärda bilder.

Till top