"The queen in the hage"

Allmänt / Permalink / 0
Häromdagen fick Cassie en ny hagkompis. D-ponnyn Sam som hon har gått med i två månader har fungerat super bra, men då det har kommit en ny ponny till stallet som är ett sto, så behövde hon en tjejkompis. Tydligen tyckte alla ponnykillar att hon var fantastiskt snygg och allihopa blev alldeles för kära i henne. Så därför fick Cassie byta hagkompis. 

Ihopsläppet gick bra, men Cassie var förskräckt! Vad gjorde den hästen i hennes hage? Och var i allsin dar var hennes kompis Sam!?! Så fort det nya ponnyn närma sig sprang Cassie iväg. De två första dagarna  höll Cassie en distans på 50 meter till den nya ponnyn, men nu några dagar senare så går de ganska nära varandra. Dessvärre verkar det som att Cassie inne i en  1-års trots just. Hon tror nämligen att det är hon som bestämmer och kan göra som hon vill med sin hagkompis. Vilket hon  uppenbarligen ock kan då den nya kompisen bara rycker på axlarna när Cassie visar med hela kroppsspråket att det är hennes hö-hög, och lunkar sakta iväg. 

Detta ger Cassie luft under vingarna och hon fortsätter "mopsa" sig mot den nya hagkompisen, som inte alls verkar brydd över Cassies störiga beteende. Cassie har till och med några gånger backat med kompisen och små-sparkat i bakut för att visa vem som är drottningen i hagen (tror hon). Sen vänder hon sig om, med öronen slickade bakåt för att visa sitt missnöje och så fort kompisen går iväg så tar hon fram öronen och ser överraskad ut att hennes vilja faktiskt gick igenom. Tidigare, med hagkompisen Sam så hade hon alla gånger fått stryk om hon betett sig på detta vis! Vilket hon faktiskt förtjänar tycker jag..

 
 
 
Till top