Ändrade planer

Allmänt / Permalink / 0
Nu är jag hemma igen efter möte + lite städning, inte jätte mycket städning. Men liten grann blev gjort i alla fall. Indra fick komma in en sväng eftersom det började vräka ned ute, så småningom började det åska och blixtra så in i nordens mycket. Men elen höll sig kvar, vilket var tur. För det blir jag lite bökigt att städa med pannlampa. ;)
Sen precis innan vi åkte hem så släppte vi ut Indra igen med ett varmt, torrt och gosigt täcke. Det har desutom nästan slutat att regna helt så något dåligt samvete fick jag inte. Mat och ett varmt täcke, kan det bli bättre?!

Dock så har jag kommit fram till att jag skall stryka mig ifrån nästa tävlingen - UPK den 11:e september. Indras sår i mungipan vill inte läka helt och det måste få göra det i lugn och ro innan hon kan träna och tävla igen. Det var så att mungipan nästan hade läkt helt inför denna tävling. Jag hade ridit endast på bett tre gånger på 14 dagar, så mungipan fick tid på sig. Men tydligen räckte det inte. Nu är det två veckor kvar till nästa tävling, och visst mungipan kanske hinner läka ihop precis till den tävlingen. Men är det värt det?! Nej, bättre att ge henne ordentligt med tid. Så nästa "stora" grej i Indras liv kommer bli 29 oktober, då är det KG Svensson träning. Två dagar i rad, då bode mungipan ha hunnit läka! Allt för min lilla Indra. <3 Eventuellt så kanske det blir en dressyrtävling 9 oktober, men får se. Ingen brådska, vill att hon skall hålla i många många år. Samt att förtroendet mellan oss skall stärkas, och det blir ju lite svårt om det gör ont i munnen varje gång jag rider på bett. Så nu blir det lite mera hoppning på schemat och det får bli med Hackamore som Indra älskar!!

Hackamore = Bockningar av glädje!

Till top