Gårdagens utflykt!

Allmänt / Permalink / 1

Igår måndag var Cassie och Isola på utflykt. Vi lastade dem och åkte över till några vänners gård i Harbo, Aspvik gård. Cassie åkte för första gången framlänges och uppbunden som en vuxen häst. Hon var jätte duktig! Stod som ett ljus hela vägen och pillade i höet. Blev lite svettig, men ändå väldigt cool!

När vi lastade hemma på gårdsplanen så gick Isola raka vägen på och Cassie tvekade en stund. Sen gnäggade Isola lite lågt några gånger och då tog Cassie bestämda steg in i transporten. Stående framlänges brevid sin mamma Isola. Denna gång hade vi ingen mellanvägg, då det var första gången hon var uppbunden, men om några gånger kan vi säkert ha mellanvägg också. När vi väl kom fram till Aspovik gård efter 20 minuters körning så vände Cassie sig om för att lättare kunna gå ut ur transporten. Men andra gången när vi lastade ur, så backade Cassie hela vägen ut - Så himla duktig tjej!

Väl framme på Aspviks gård fick Isola och Cassie gå på ridbanan en stund och lattja, sen fick dem stå i box en timme medan jag höll träning för tjejerna. Efter träningen så var det dags att duscha Cassie för första gången! Bara rumpan, och benen såklart eftersom det är kallt ut. Men det gick jätte bra, hon stod som ett ljus även om hon var otålig! Isola fick också bli rentvättade från all lera och tyckte verkligen att det var mysigt. Som att vara på spa ungefär tror jag tjejerna tyckte. 

På ridbanan provade Cassie att hoppa vattenmatta för första gången och det gick bra! Första gången sprang hon på sidan, men sen när jag ledde henne följde hon fint med mig och sin mamma som visade vägen.


Lite dåliga bilder från gårdagen, men roligt att se ändå!


 
 
Till top