Hopptävling 31 mars

Tävling / Permalink / 2
Idag var det äntligen dags, första tävlingen efter det onödiga balltrampet som kom den 18 februari. 
Indra var riktigt glad över att få åka iväg och trippade runt mest hela dagen utan att vilja stå still. Möjligtvis ibland ställde hon sig och myste i den sköna vårsolen (Äntligen!!) men den stillheten varade inte länge. Jag hade aldrig varit i Järfälla förut men tycker absolut att det var en bra tävlingsplats och åker gärna dit igen.
 
110 cm
I denna klass kändes hon lite "trippig" och jag agerade något passivt inför de två första hindren. Sen flöt det på bra, men i och med att få fick ett lite för stort språng in på linjen inför 2-kombintationen så blev hon lite flack och petade insprånget i kombinationen. Men det gör ingenting! Det positiva med petet var att jag inte, som jag i vanliga fall gör, försökte rädda henne genom att lägga till ett galoppsprång. Utan istället höll min plan på 5 språng fram till kombiantionen. 
Resultat: 4 fel, 20:e av 41 st
 
115 cm
Jopp, så var det dags för "115 cm debuten", lite nervös, men inte alls när jag väl började rida fram. Indra kändes mycket mera "ärligt" framme i denna klass och jag fick ett ganska bra flyt runt hela banan. Red målmedvetet på mina planerade galoppspårng och höll min plan trots lite vingel. Omhoppningen flöt på ganska bra, även om distanserna till andra hindret på linjerna blev lite halvdant. Men, observera men; Jag vågade galoppera utan att plocka tillbaka! 
Resultat: 0+0 fel, 3:a av 26 st
 
 
 
Gul fin påskrosett fick vi med oss hem! Välplanerat så här vid påsk, eller hur!? ;)
#1 - - lisa:

Hejsan, jag frågar en sista gång nu ifall du fotfarande är intresserad av att köpa en bloggdesign, om inte så får du gärna svara i en kommentar på min blogg så att jag kan ta bort dig från listan, för att du ligger nämligen högst på listan nu och har gjort det ett tag men jag har inte fått något svar! :)
Mvh Lisa

#2 - - lisa:

Okej, då har jag antingen missat det eller glömt bort det! Men tack så mycket för svaret (igen) iallafall! :) Kram

Till top