Nyårsafton

Allmänt / Permalink / 0
Idag är det nyårsafton, samtidigt som alla skjuter upp sina raketer inatt kl 12.00 så kysser jag Daniel. För att fira att vi har varit tillsammans med varandra i tre år! 2007-01-01 träffades vi.

Ha en riktigt bra nyårsafton idag, det skall jag ha!! :D  Men först, hästarna små skall ut å ridas. :=)

Tove Love Daniel

Duktiga hästar små

Allmänt / Permalink / 0

Mysac gick igenom besktningen, fy fan så skönt! Duktig ponny. Nu får du en helt udnerbar familj. Vilken tygnd från axlarna som har försvunnit nu.

Och Indra var också super idag, åkte till ridhus och red dressyrlektion för Frida. Lastning = Bra! Wei! Vilken dag.Två dagar kvar på året 2009

Allmänt / Permalink / 0
Nu är det bara två dagar kvar på detta underbara år. Mitt 2009 har varit fantastiskt, eller i alla fall tävlingsmässigt med Mysac. Vi har vunnit allt vi kunnat och haft det super roligt och allt har bara varit enkelt och lekande lätt. Vilket år. Detta år glömmer jag aldrig!

Nu idag, tisdag, dan för nyår har jag stiget upp ur sängen, städat garderoben, valt nyårskläder. Dock blir det ingen klänning i år utan snarare en lite mera, erhm, hur skall jag förklara det!? skjort-klänning, tunika, svart med stora fickor. Nu skall jag bara leta upp ett snyggt midje skärp..!
Nu snart skall jag äta frukost, till stallet, rida hästarna, mocka, fixa och ta in alla hästar. Vilken hästdag! :) sen kommer min prins Daniel och räddar mig min sin vita springare. Och vips så har har slängt upp mig baktillpå den vita springaren och sprungit hem till det stora slottet i paradislandet. Okej, riktigt så blir det inte, men huvudsaken är att min älskade kommer till mig. <3

Till top