Gårdagens tävling i Märsta

Allmänt / Permalink / 0

Igår, söndagen den 18 februari var Ligist iväg till Märstas fina ridhus och tävlade en klass. Kändes väldigt bra och en bra runda gjorde vi, tyvärr ett retligt nedslag men väldigt nöjd ändå. 


Fina bilder som fotograf Linda Enarsson har fotat. 


Framridning i snöyra.
Över hinder nr. 1.
Snabb uppvändning på hinder nr. 2.
Jag och min klubbkompis Sandra.

Hopptävling 11 februari - Taste

Tävling / Permalink / 0
Taste gjorde årsdebut i lördags med strålande resultat! Han var jätte duktig hela dagen, i båda klasserna och gjorde verkligen sitt bästa. Verkligen kul att vara på tävling med honom i år, då det känns som att vi kommer ha ett bra år framför oss. 
 
100 cm, bed A:0/A:0
En ganska bra runda med fint flyt från start till mål. Omhoppnignen flöt på fint även den och han var snabb i vändningar efter hindren. Det fanns inte särskilt många alternativ vid fas II, utan planen var att plocka bort galoppsprång och galoppera på i svängarna. 
Resultat: 0+0 fel, 3:a 59 startande
 


110 cm, bed A:0/A:0
Även här en fin runda med bra flyt. Fegade lite i omhoppningen och red inte särskilt fort. Istället för att plocka bort galoppsprång på linjerna i fas II, så fortsatte jag rida på i ett vanligt grundtempo. 
Resultat: 0+0 fel, 11:a 63 startande. (placerad)
 
Film från 110 rundan har jag inte hunnit fixat..

Mina guldklimpar å mamsen!

Allmänt / Permalink / 0
Att Isola´s föl skulle bli en fantastisk liten individ visste jag redan innan hon fölade. Men att hon skulle bli såå otroligt omtyckt av alla som möter henne kunde jag inte veta. Hon är en super mysig häst, social, nyfiken, men samtidigt väldigt cool liten häst. 


 
Till top