En del av mig i soptunnan, tungt beslut.

Allmänt / Permalink / 0
Tack och adjö för många fina år, men nu har ni gjort ert jobb för en sista gång. Inga mera lagningar eller putsningar får ni, utan istället får ett par nya inta eran plats. Kanske kommer de nya inte vara lika bra, inte lika sköna och inte lika mycket minnen i. Men jag slår vad om att de nya kommer växa ihop med mig och samla ihop många fina resultat med min nya häst.
 
Tack mina trogna tjänare för allt, nu vilar ni i den gröna soptunnan. ;)


 
 
 
 

Dålig färgkombo

Allmänt / Permalink / 2
Bilder från gårdagen i solen. Isola gör sig inte riktigt lika bra i det cerisa täcket, men då det är nytt och så otroligt bra får hon ändå använda det. Fast å andra sidan så är hon ju ganska söt i det.
Det är faktiskt det första täcket som jag någonsin köpt på Hööks, annars har jag alltid varit väldigt emot deras täcken. Har fått för mig att de inte håller tätt när de regnar och inte har någon bra passform. Men detta täcke tycker jag verkligen om. Helhals som sitter fast och 200 grams foder både bra "vattpenpelare" och andningsfuktion. Tummen upp till detta täcke som hittils aldrig släppt igenom en dropppe vatten. 
 
 
 

Uteritt i morgonsolen

Allmänt / Permalink / 0
Idag har vi ridit ut för första gången, tidigare har vi bara skrittat ut en sväng på vägen eller runt hagarna. Men idag tog vi oss lite längre bort i sällskap med trogna gentlemannen Poppe. Isola var super duktig, mindre spänd ute än på ridbanan. Vi mötte bilar, gick förbi brevlådor och andra konstiga saker utan några som helst bekymmer. Vi red bort till våran klätterbacke, som ligger 6 minuter skrittväg från stallet. Gick upp och ned för backen tre vändor och sen runt den längre vägen för att gå ur den eventuella mjölksyran. 
 
Super mysig tur i morgonsolen även om det var relativt hårt i backen, så endast en skrittur blev det idag. Men en väldigt mysig sådan.
 
 

Isola har ganska små öron som i princip alltid är spikrakt framåt.

Gentlemannen Poppe med hans ägare Anna var vår trogna följeslagare, även om Isola i princip var lugnare än gammelmannen Poppe. 


Fötter är ganska spännande saker menade Isola..

 
Tillbaka i stallet med en mycket nöjd häst
Till top