80-tals fest

Allmänt / Permalink / 0
I lördags var jag på 80-tals fest som arrangerades bland annat av en av mina bästa vänner. Hon hade med tio andra kompisar hyrt  övre våningen av Saluhallen här i Uppsala. Det var 2-rätters med livemusik och sedan nattklubb. En fantastiskt rolig kväll med mina vänner och min sambo Daniel. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Soliga höstbilder!

Allmänt / Permalink / 0
Idag var jag och mamma på promenad med höstarna. På nya vägar där de aldrig har gått förut. De skötte dig strålande, alla tre! Jag ledde Isola och Wille, medans mamma hade Cassie. 

Vi var ute i 30 minuter inklusive några gräs-pauser av det super gods oktober gräset! Luktade fantastiskt gott, och känslan av att sommaren ännu inte är slut hann infinna sig. 

(null)

(null)

(null)


Hoppglädje

Allmänt / Permalink / 0
Hösten är verkligen en helt underbar årstid! Särskilt när den som varit som i år, torr, solig och många plusgrader. Mina hästar har gått med täcke endast 2 dagar under hela hösten, det är ovanligt! Hästarna mår bra, har nyligen tagit träckprov som såg väldigt bra ut, bara Cassie som behövde avmaskas. 
 
Löshoppade Cassie igår och hon gjorde det "hellre än bra". Hon var lite seg i början men kom igång riktigt ordentligt efter några gånger. Då gick det undan! Hon gick till oc med på studs en gång när där det skulle vara ett galoppsprång emellan. Så då lade jag en galoppbom emellan, och då rättade hon in sig jätte fint! Hon är så klok denna häst, som jag tycker om henne! 
 
Isola och Wille fick också hoppa lite på ridbanan igår, men mera fritt och kravlöst. Dem tog verkligen tillfället i akt och sprang fram och tillbaka på långsidan och hoppade hindren flera gånger helt själva! Isola älskar verkligen att hoppa, hon är en fantastiskt hopphäst. Så himla synd att hon inte kan göra det längre med ryttare. Men hennes avkommor verkar också ärva samma hoppglädje, så det är ju fantastiskt!
 


(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Till top