Vem bestämmer hur ofta jag skall blogga?

Allmänt / Permalink / 1

Blir lika förvånad varje gång. Så fort det blir en liten oplanerad paus i skrivandet så kommer dessa kommentarer. Men vem har rätt att skriva så här? Ni kan väl istället skriva positiva uppmuntrande kommentater än kommentater så som: "din blogg suger". Jo, okej. Det finns några människor som verkar tycka så, men varför lägger dem ens tid på att gå in på min blogg, läsa den och sen slänga ut elaka kommentarer, för det är ju faktiskt rent av sagt elaka kommentater. Jo, men varför bloggar jag då? Jo, för mig själv mestadels. För att kunna gå tillbaka och läsa i denna "riddagbok" och se vad jag gjorde med hästarna och hur det gick på tävlingarna. Visst är det jätte kul när bloggen växer och antalet läsare ökar, men det är inget jag eftersträvar. 

Så kom igen alla där ute, ni negativa människor. Om ni har synpunkter så vänligen skriv ut era namn så jag kan få konfrontera era kommentarer, samt mailadress. Jag tycker det blir orättvist om ni skall få slänga ut massa kommentarer till mig, utan att jag har någon riktigt ärlig chans att svara på dem? Eller hur känner ni? 

 

 

Okej, jag må erkänna att detta inte händer speciellt ofta. Men när det händer blir jag lika förvånad, första arg, sen nästa lite ledsen hur omänskliga människor kan vara. Speciellt dem människor jag inte känner som orkar bry sig om min blogg, orkar gå in på den och lägga sådana oförskämda kommentarer.

Pyttsan så less jag blir på er!

 

Hoppträning 29 augusti

Träning / Permalink / 0
Igår var vi iväg på hoppträning för R. Milton, träningen gick ut till största del på fokusering av position och raka hästar. Vilket verkligen är vår svaga sida, de vill säga att inte vara raka. Vi hoppade mestadels i höger varv, vilket också är vårt svaga varv då jag skjuter ut vänster höft, samt Indras bog skjuts ut till vänster. Detta gör att vi oftast landar i vänster galopp även om vi rider i höger varv.

Vi hoppade lite linjer, bland annat över en bom, sedan 3 galoppsprång fram till ett räcke och sedan fem språng lite tillbka till en oxer. Förut har Indra haft svårt att räcka fram till på de bestämda antal sprången men nu gick det kalas. Till och med en gång när vi hoppade en hel bana så gick hon iväg på två (!!!) språng fram till räcket, det var 12 meter och det kändes inte ens speciellt långt! Snacka om att Indra har stärkt sin galopp! Jag missade totalt att räkna sprången och hade bara rytmen och sen blev det det två språng istället för tre. Vilken chock egentligen! Och det lustiga var att det inte kändes speciellt långt eller så.. Bara att Indra bara råkade rinna iväg lite för mycket, och det bokstavligen...
 
Att komma ihåg
  • Att jag behöver komma ned i sadeln samt "trycka" ned höger sittben i sadeln.
  • Jag behöver få runt Indra runt inner skänkel.
  • Att inte låta "vänster höft" puta ut när jag rider/ hoppar. Jag måste få in min "vänstra höft" in i ramen och bli rak. Spikrak så att Indra´s vänstra bog inte heller skall kunna peta ut som den gärna gör i samband med min höft. Det är därför som hon oftast landar i vänster galopp. 
  • Genom att korta vänster stigläder ett hål underlättar det för mig i "kampen att blir rak"
  • Att Indras galopp har blivit betydligt större och starkare det senaste halvåret.

Hittade två gamla bilder på Indra..
 


Indra augusti 2013
 

Dressyr trim!

Allmänt / Permalink / 0

Appen för blogg.se måste ju vara totalt misslyckad! Att nästan aldrig kunna uppdatera från mobilen, utan att vek à ladda ner appen på nytt varje gång gör mig tokig! By the way så håller jag på å skritta fram Indra just nu inför en dressyrträning, dock har jag världens träningsvärk i höfterna/ höftböjaren från gårdagens hoppträning, rapport om träningen kommer sent ikväll hud 23,00 då vi har en riktig långdag på jobbet. Vi håller på å inventera och alla är schema lagda till 22. Så nu är jag på lång lunch och passar då på att träna dressyr.

Till top