Hästfri helg

Allmänt / Permalink / 0
Hemma efter en hel helg spenderad tillsammans med Daniel. Vi har varit i sommastugan, och sen på lördagen var vi i Romme Alpine och åkte lite bräda. Jätte härligt helg har det varit, masa god mat och sovmorgon med den som jag älskar mest. Underbar känsla!

Tack min fina!

En smula häst

Allmänt / Permalink / 0
Idag har jag haft en otroligt skön dag, till och börja med så var det sovmorgon. Fast tror ni inte jag vaknade 06:50 och kunde inte somna om!? Så klart, bara för att man har sovmorgon så är man pigg som en mört. Efter det så blev det städning av rum och övervåning torkade även golvet och dammsög överrallt. Det var behövligt, speciellt i mitt rum. Sen blev det lite frukost och efter det så blev det pluggning en stund. Sen vidare till stallet och gjorde allt i vanlig ordning - mocka, fylla påsar och hinkar, rida och rida. Idag kom även hästmassören Tobbe ut till Indra, kommer regelbundet till henne, och lasrade hennes ben. Han tyckte det såg mycket fint ut och hon reagerade ingenting alls på laserbehandlingen idag. Så det borde var bra nu, om inte lika bra som sist vi kollade henne på Ultuna. På Tisdag så skall vi in igen och kolla henne. Håll tummar!
Cassie fick gå en sväng på vägen och sen 7 varv galopp i stora gräshagen och sedan 4 varv trav. Hon tyckte det var ganska jobbigt, men så fin hon var att rida! Lite konditionsträning blev det i galoppen.

Imorgon väntas en dag med skola och som vanligt "en smula" häst, eller skall vi säga en stora kaka häst..?
Till top