En vanlig ridtur

Allmänt / Permalink / 0
Idag har jag varit ner på stan en sväng och sen tillbringat lite tid i stallet. Blev en lite längre, men lugn tur idag med Indra och som sällskap hade vi islandshästen Týr med oss. Vi red hem till Bälinge och Indra skötte sig exemplariskt hela ridturen.

När jag var på stan så köpte jag ett nytt solskydd till våran kamera, då skydet någon gång försvunnit. Så nu måste vi ha ett nytt, bilderna blir så dåliga och inte alls av samma kvalité som när mna har solskyddet. Dock så insåg jag att när jag kom hem så var detta solskydd som jag köpte för "litet", det var för kort. Jag vill ha ett längre så att solen strålar inte skall komma in på linsen och sabba kvalitén, så det blir bara tillbaka igen imorgon för att byta solskydd. Eller vad det nu heter.

Här kommer några bilder + en liten filmsnutt från dagens ridtur.


För ett år sen, vad det bara en natt kvar

Allmänt / Permalink / 0
God morgaon, sitter i sängen och funderar hur dagen skall planeras. Tentapluggningen måste jag tyvärr säga attjag har lagt ned då orken inte alls finns, inte heller viljan till denna tenta. Så vi satsar på omtentan i augusti. :)

Idag är det sista dagen i skolan för att -92:or, imorgon tar de studentet. De kommer åka runt på ett flak i stan och härja som galningar, åka hem i fin bil till mottagning och mingla med bekanta, ut på krogen och festa gärnet för att sedan vakna upp på torsdagen och känna "tomhet". Frågorna kommer ställas, vad skall jag göra nu? Vilka är min klass nu? Ingen. Men så småningom kommer de alla få svar på frågorna - Det fick i alla fall jag.

Men kom ihåg alla studenter - Ha en riktig bra jävla dag, och tjejer - Ta av er klackskorna på flaket, byt till ett par sköna, det glömde jag..

Stort Grattis till era alla, kommer älska dagen!

En bidlbomb från min student.
Lycka till i livet, det kommer gå bra!

Mors-dag

Allmänt / Permalink / 0
Äckel väder, varför skall det regna för? Det skall vara lagom varmt och sol, inge blåst och regn. Men som tur var fick min polle täcke på sig denna natt, det var väl tur att magkänslan var på topp när jag lämnade stallet igår eftermiddag. Nu ska jag dra mig upp ur sängen för att sedan käka lite frukost med mamma. "Grattis på mors-dag" och sedan skall vi kila till stallet.
Sen vid ett tiden börjar jag jobba, för att sedan jobba till stängning.
Till top