Vad tycks?

Allmänt / Permalink / 2
Vad tror du om denna pappsen!? Den var mjuk å söt ;)

Elegant och stilren mobiltelefon i vit design, med rena linjer och stor 3" touchscreen.

Via pekskärmen kan du enkelt navigera runt bland de tydliga ikonerna och uppleva de många finessrika funktionerna. Utforma din alldeles egna startmeny med genvägar på skärmen. Enkelt, genom att dra och släppa ikoner till funktionerna du vill ha tillgängliga. Menyvalen bekräftas med en diskret vibration.
Med Samsung S5230 har du alltid med dig musiken - sortera, spela och prioritera artister, låtar och album som det passar dig.
3,2-megapixelkameran har panoramafotografering och leendeigenkänning, och hjälper dig att fånga dina bästa minnen. Du kan även rotera pekskärmen så att den blir mer överskådlig när du surfar på internet. Mobilen har även funktioner som Bluetooth, RSS-läsare, högtalartelefon, alarm, kalender, flygläge och mycket mer.
Samsung S5230 - för en extra gnista i vardagen.

#1 - - Pappsen:

Ser ganska bra ut - men jag gillar ju iPhone... Kolla upp vad den kostar med något smart abonnemang och tänk till hur du använder den. Antar att du ska ha ett abonnemang som har billigt SMS

#2 - - Vikky:

Tips. Den där telefonen är HEMSKT, AVSKYVÄRD och annat hemskt. Aldrig mött någon som är nöjd med den heller, såg i senare inlägg att du valt en annan men ah.. Så du vet, denna är en ren flopp.

Till top