Hopptävling 10 mars - Cikoria

Tävling / Permalink / 1
I lördags, 10 mars var Cikoria med till Lurbo och tävlade sin andra hopptävling i sitt liv. Första gången var för drygt en månad sen med mig, också på Lurbos fina anläggning. Den gången hade vi "nybörjar-tur" och hoppade felfritt och fick rosett. Denna gången blev det till en vana. "En gång är ingen gång, två gånger är tur, tre gånger är en vana".

90 cm, bed A
Lite spänd, framförallt de fyra första hindren. Blir något stark och lite vår att påverka, hamnade i ett mellanläge på hinder nr. 4, men vi kravlade oss över det ändå. Blev mer och mer avspänd desto längre i banan vi kom, fina språng och hon använder kroppen väldigt fint!
Resultat: 0 fel, rosett!
 
 
 
100 cm, bed A:0/A:0 - Debut!
Debutdags igen, denna gång i 100 cm två faser. Hon gjorde en bra runda med många fina språng, blir lite "hängande" i kombinationen för hon spände sig lite, men räckte fram fint på sina fem språng på den 22,5 långa distansen till nästa hinder. Behöll samma tempo i omhoppningen, men kortade av vägarna något. Hon är fint framme i svängarna och driver på väldigt bra! Härlig känsla!
Resultat: 0+0 fel 8:e placerad av 52 startande. 
 
 
#1 - - Idooooo:

Så LÄSKIGT lik Isola!!
Vad duktig hon var i omhoppningen, när hon tog dom stora lägena utifrån i svängarna! Tänk vad snabb hon kommer bli i framtiden!

Till top